Skidanläggningen i Näsfjället byggdes av Malungs kommun redan i början av 1980-talet med syfte att ge liv åt byn Sörsjön. Alltsedan dess har Näsfjället haft en natur- och hälsoprofil där grundfilosofin är erbjuda upplevelser i en genuin fjällmiljö hela året runt. I Näsfjället finner såväl äventyraren som barnfamiljen välbefinnande och friluftsliv av klass.

Utan att göra avkall på på vare sig profil eller på fjällens rena upplevelse utvecklar vi nu Näsfjället för att kunna tillgodose den ökade efterfrågan för vad vi har att erbjuda. Vi vill att Näsfjället skall behålla sin nuvarande skepnad med naturen och hälsa i fokus. Däremot vill vi att fler skall få chansen att uppleva denna pärla både på vintern och sommaren. 

Vill du också äga ett boende i denna underbara del av fjällen?
Ta reda på mer om BRF Utskikten 2 och reservera ditt boende redan nu!

Kontakta mäklare

Ansvarig mäklare för försäljning av tomter och bostäder i Näsfjället är Oskar Flyrén på SkandiaMäklarna i Sälen.


Oskar Flyrén
Telefon: 076 833 77 00 eller 0280 271 00
oskar.flyren@skandiamaklarna.se

Förutom nyproducerade tomter och stugor planeras:

  • utbyggnad av pistsystem med fler liftar och nedfarter
  • nya längsspår, vararv ett över den norska gränsen
  • ny samarbetspartner för vår skoterverksamhet skall ge ännu bättre möjligheter att upptäcka vår fantastiska natur. Verksamheten kommer även omfatta skoterhotell för dig som vill att vi håller ditt fordon i toppskick under tiden den inte används.
  • ny drift och renovering av restaurangen inför kommande vintersäsong
  • utveckling av centrum med fullständig skidshop, större restaurang, möjligheter att tillgodose gästernas önskemål om kompletterade verksamheter. Ett spa kanske?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook för aktuell utveckling.