top of page
jornstugan-nasfjallet.jpg

HYR STUGA

På mysiga Näsfjället bor du mitt i naturen nära Sälen.

Näsfjället är en fjälldestination i nordligaste delen av Sälenfjällen, där du kan upptäcka det bästa av vad fjällen har att erbjuda. Här omges du av vacker, stillsam miljö och naturnära upplevelser - året om.

 

På Näsfjället får du alltid en aktiv semester. Våra anläggning har 11 nedfarter med natursnö i varierande svårighetsgrad, samt gott om lössnö för korta åk utanför pisten. Det finns även flertal längdspår och möjlighet att ge dig ut på egna spår för att upptäcka omgivningarna.

 

Under sommarhalvåret hittar djupa vandringsleder längst det svenska fjället, med chans att besöka näraliggande skatter. Bland annat är du bara ett stenkast bort från Sveriges främsta flugfiskevatten och Njupeskärs vattenfall. 

 

Ta chansen att bo i hjärtat av Sälenfjällen. I våra mysiga stugor bor du mitt i naturen och kan boka för både kortare och längre perioder. Alla stugor drivs på grön el och i enlighet med Näsfjällets riktlinjer för hållbarhet. Vi hjälps åt för att det svenska fjället ska kunna bevaras och upplevas av många kommande generationer. Mer om Näsfjället och avstånd hittar du under OM NÄSFJÄLLET. 

STUGORNA

Stugorna ligger precis vid skidbacken med längdskidspår och skoterleder precis utanför husknuten.

Här på Näsfjället har vi endast tillgång till natursnö, vilket innebär att vi har ingen snögaranti, men har vi tur så ligger snön fram till maj månad.

Vi hyr ut våra stugor året om.

(Stuga 10)

4+1 bädd

Två sovrum och en bäddsoffa. Bastu.

42 m2

(Stuga 1)

4+1 bädd

Två sovrum och en bäddsoffa.

40 m2

OM ATT HYRA STUGA

Vi hoppas att du skall trivas i våra stugor! Alla stugor är utrustade för självhushåll.

I priset ingår hyra för de antal personer ni bokar. I priset ingår inte städning, sänglinne, handdukar, toapapper/hushållspapper. Det du behöver ta med dig är sänglinne (lakan, påslakan, örngott), handdukar, toapapper och diskmedel. Köket är utrustat med kylskåp, spis med två kokplattor och mikrovågsugn 

Innan avresa ska stugan vara städad. Önskar ni städning kan ni lägga till detta vid bokningstillfället.

bottom of page