top of page
IMG_8233_edited.jpg

KONFERENS PÅ NÄSFJÄLLET 

HYR DITT EGET FJÄLL!

Är det dags för konferens? Välkomna till Näsfjället! Här får ni uppleva en vacker natur, som inspirerar och lugnar alla sinnen. Här finns möjlighet för diverse aktiviteter, såsom skidåkning såväl utför som längd. Under vinterhalvåret kan ni dessutom åka på skotertur med hisnande vyer, eller vara med om att åka efter hundspann genom vinterlandskapet. När snön inte längre finns att tillgå, rekommenderar vi vandring och andra teambuildingaktiviteter. Yoga? Matlagning med kock? Det mesta är möjligt - hör av er så ser vi till att hitta en lösning som passar just er och ert behov!

På Näsfjället finns ett antal stugor att tillgå, där vi erbjuder allt ifrån ett helt koncept där allt ingår för er vistelse inklusive slutstädning, till en lösning med självhushåll - och allting där emellan.

Er upplevelse är viktig för oss. Lugn, en plats där ditt team kan få möjlighet att trivas och inspireras tillsammans.

jornstugan-nasfjallet.jpg

STUGORNA

Alla stugor på Näsfjället har sin unika inredning och antal bäddar. Därför har vi möjlighet att tillgodose de flesta behov. Priser varierar beroende på vilket paket man väljer / hur mycket man vill ska ingå i sitt boende. Man kan till exempel

välja att själv tillhandahålla lakan, handdukar osv, eller få detta som ett tillval av oss.

Vad kan man välja till / ifrån?

- Lakan och handdukar

- Slutstädning

- Förbrukningsartiklar (tvål, toapapper etc)

MAT OCH DRYCK

På Näsfjället är vi stolta över att kunna bistå våra gäster med god hemlagad mat, som lagas i vår bistro - det är här du intar samtliga av era förbokade måltider. Dessa kan antingen beställas enligt vår meny, alternativt skräddarsyr vi en egen meny utefter era önskemål.

Det är möjligt att beställa med sig utflyktslunch (med undantag av ett fåtal rätter) och liknande som take away, för att kunna inta i naturen eller enskilt i sin stuga. 

TÄNK PÅ: att på Näsfjället tillämpar vi sopsortering. Vid egen matlagning / självhushåll hänvisar till avfallsstation för sortering av glas, metall osv. Detta för att skapa en hållbar utveckling för oss alla. I den mån det är möjligt använder vi lokala råvaror. Bistå med information om allergier och liknande på förhand. 

Njupeskär.jpg
nasfjallet-back-sno_edited.jpg

MÖTEN

Möten inomhus tar plats i Bistron, alternativt i loungen framför en öppen brasa för en mer avslappnad miljö. Vid en konferens på Näsfjället ingår alltid fri tillgång av kaffe/te samt frukt för att hålla energin uppe.

Är ni sugna på att hålla något av era möten utomhus? Vi rekommenderar vår terass - där det finns gott om plats, med fjället i bakgrunden. Kan en möteslokal bli mer inspirerande än så, är frågan? 

BOKA KONFERENS PÅ NÄSFJÄLLET

För att vi ska kunna återkoppla med ett förslag på konferenspaket som passar just er, så behöver vi information kring vad ni tänkt er - så börjar vi där!

  1. Kontaktuppgifter (Namn, Telefonnummer, Mail)

  2. Antal personer

  3. Datum

  4. Önskemål aktiviteter

  5. Önskemål boende ​

Så återkopplar vi snarast. ​

Frågor? Maila info@nasfjallet.se, du är välkommen att höra av dig!

bottom of page