top of page

HYR CAMPINGPLATS PÅ NÄSFJÄLLET!

Näsfjället är en fjälldestination i nordligaste delen av Sälenfjällen, där du kan upptäcka det bästa av vad fjällen har att erbjuda. Här omges du av vacker, stillsam miljö och naturnära upplevelser - året om. 

 

På Näsfjället får du alltid en aktiv semester. Våra anläggning har 11 nedfarter med natursnö i varierande svårighetsgrad, samt gott om lössnö för korta åk utanför pisten. Det finns även flertal längdspår och möjlighet att ge dig ut på egna spår för att upptäcka omgivningarna.

 

Under sommarhalvåret hittar djupa vandringsleder längst det svenska fjället, med chans att besöka näraliggande skatter. Bland annat är du bara ett stenkast bort från Sveriges främsta flugfiskevatten och Njupeskärs vattenfall. 

 

Ta chansen att bo i hjärtat av Sälenfjällen. I våra mysiga stugor bor du mitt i naturen och kan boka för både kortare och längre perioder. Alla stugor drivs på grön el och i enlighet med Näsfjällets riktlinjer för hållbarhet. Vi hjälps åt för att det svenska fjället ska kunna bevaras och upplevas av många kommande generationer. Mer om Näsfjället och avstånd hittar du under OM NÄSFJÄLLET.

bottom of page