Paradiset i Sälenfjällen

Näsfjället är en populär fjälldestination i nordligaste delen av Sälenfjällen, drygt 20 km från Stöten. Anläggningen ligger mellan Näsfjällets naturreservat och Fulufjällets nationalpark. Lugnt, tyst, vackert och stillsamt.

Vill du och familjen ha en skön vintersemester eller upptäcka fjällen på sommaren är Näsfjället destinationen för dig. En fantastisk natur som gör gott för kropp och själ. Utförsåkning där du får mer skidåkning än liftköer samt preparerade längdåkningsspår i olika längder i den mest rofyllda fjällatmosfär du kan tänka dig. Eller varför inte bege dig ut i naturen på egna äventyr! Näsfjället är för dig som älskar friluftsliv, outdooräventyr och kvalitetstid att umgås med familj och vänner i äkta fjällmiljö.

Bo i trevliga stugor till bra priser!

Näsfjället erbjuder flera olika stugor till uthyrning

Hos oss bor ni med bra standard och kan välja mellan olika storlekar på stugor. Alla ligger nära skidbacken, längdspår och skoterleder. Intill ligger också skidshop, reception och restaurang. Er stuga måste förbokas, det går ej att hyra på plats vid skidanläggningen. 

Se lediga stugor, priser och boka online här 


Investera i ditt egna drömboende i Näsfjället

Näsfjället utvecklas för att möta våra gästers önskemål. Med begränsad exploatering för att bibehålla den befintliga upplevelsen av lugn och ro i riktig fjällmiljö, erbjuds nu ett unikt tillfälle att förverkliga sin fjälldröm. Reservera din tomt med stuga redan nu genom att ta kontakt med ansvarig mäklare Oskar Flyrén på SkandiaMäklarna i Sälen. Mer om projektet hittar du här. 

Vinter i Näsfjället - boka nu med rabatt!

För dig som vill ha ett lägre tempo, lägre priser och kortare liftköer. Ski in/Ski out med utförsåkning, längdspår och oändliga skoterleder runt husknuten.

Skicka din förfrågan till bokning@nasfjallet.se

Vinterfotot till höger är från toppen av liften den 16 Maj 2020! 

Boka nu
Laddar...
Ojsan!
Du kör en webbläsare vi inte stöder helt. Vänligen uppgradera den för en bättre upplevelse.
Vår webbplats fungerar bäst med Google Chrome.
Så uppgraderar du webbläsaren